SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > FOTO: Simona Halep a urmărit finala lui Tecău de la US Open alături de alți trei români celebri

FOTO: Simona Halep a urmărit finala lui Tecău de la US Open alături de alți trei români celebri

Horia Tecău a fost încurajat de la distanță de o țară întreagă în finala câștigată azi la US Open. Printre cei aflați în fața televizoarelor s-a numărat și Simona Halep.
Eliminată încă din primul tur de la US Open, Simona Halep a ajuns în România de săptămâna trecută. Cum azi s-a aflat acasă, la București, în complexul Stejarii, unde locuiește, Simona Halep a mers să vadă finala de dublu dintre perechile Tecău/ Rojer – Lopez/ Lopez (scor 6-4, 6-3) la Pool Club Stejarii, un club de lux din incinta clubului Stejarii.

PUTEȚI VEDEA ȘI: Fotografii cu Horia Tecău și trofeul cucerit la US Open

Alături de Simona, la masă s-au mai aflat trei sportivi celebri în România: Marius Copil, Bogdan Stelea și Cosmin Contra. Desigur, alături de ei a stat Cosmin Hodor, unul dintre cei mai importanți oameni din tenisul românesc.simona halep horia tecau finala us open
Simona Halep a urmarit meciul lui Horia Tecau alaturi de Marius Copil, Bogdan Stelea, Cosmin Contra si Cosmin Hodor

Culmea, Simona a fost prinsă în fotografia de mai sus tocmai în momentul în care două dintre victimele sale preferate, Madison Keys și Sloane Stephens, erau prezentate ca finaliste la US Open. Dură e viața de tenismen uneori, nu?

Leave a Reply

Top