SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Cristina Dinu > În acest final de săptămână, românii au cucerit patru titluri ITF la simplu sau dublu

În acest final de săptămână, românii au cucerit patru titluri ITF la simplu sau dublu

florin mergea adrian barbu campioni brasov

A fost din nou un week-end bun pentru tenisul românesc de nivel ITF. Nu mai puțin de 4 titluri au fost cucerite, la simplu sau la dublu, de jucătorii și jucătoarele noastre.
La turneul de 25.000 de dolari de la Mamaia, titlurile de simplu și de dublu au fost cucerite de românce. La simplu, Jaqueline Cristian a învins-o pe Cristina Dinu cu scorul de 6-2, 2-6, 6-3.

jaqueline cristian campioana mamaia itf
Jaqueline Cristian alaturi de echipa ei, dupa victoria de la Mamaia

La dublu, titlul a fost cucerit de perechea Gabriela Ruse/ Anastasiya Komadina, care a dispus cu scorul de 3-6, 6-1, 10-6 cuplul Oana Simion/ Herdelas.

La turneul de 60.000 de dolari de la Dunakeszi (Ungaria), finala de dublu a fost câștigată de perechea Irina Maria Bara/ Chantal Skamlova. Cele două au învins cu scorul de 7-6, 6-4 cuplul Alexandra Cadanţu/ Tereza Smitkova.

Onoarea băieților a fost salvată de Florin Mergea și Adrian Barbu. Aceștia s-au impus în finala turneului de 15.000 de dolari de la Brașov, învingând cu scorul de 6-1, 6-4 un alt cuplu românesc, Vladimir Filip/ Petre Luncanu.
Leave a Reply

Top