SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Serena Williams a născut chiar pe 1 septembrie!

Serena Williams a născut chiar pe 1 septembrie!

serena williams gravida ohanian

O veste frumoasă vine de peste Ocean: Serena Williams a născut.
Fost lider mondial, jucătoarea de tenis americană Serena Williams a devenit mamă. Ea a dat naştere unei fetiţe, vineri, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida.

Potrivit presei americane, sportiva este în spital de miercuri şi are rezervat un etaj întreg. Tenismena şi iubitul ei nu au vrut să ştie dinainte sexul bebeluşului.

În vârstă de 35 de ani, Serena Williams, este logodită din decembrie 2016 cu Alexis Ohanian (34 de ani), cofondator al Reddit. Ea a anunţat în aprilie că era însărcinată în 20 de săptămâni, ceea ce înseamnă că era însărcinată în opt săptămâni atunci când a câştigat Australian Open, în ianuarie.

În august, Williams declara că vrea să revină pe terenul de tenis la trei luni după naştere şi nu se gândeşte să câştige mai puţine meciuri decât înainte de a rămâne însărcinată.

Sportiva nu a mai jucat în circuitul WTA de la sfârşitul lunii ianuarie, de la Australian Open. Serena Williams are în palmares 72 de titluri la simplu, dintre care 23 de Grand Slam, şi a fost lider în clasamentul WTA timp de 319 săptămâni.

Leave a Reply

Top