SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Simona Halep a câștigat totuși un premiu la US Open

Simona Halep a câștigat totuși un premiu la US Open

Simona Halep echipament us open adidas

Simona Halep a fost eliminată în primul tur la US Open, dar a cucerit totuși un premiu neoficial: acela de jucătoarea cu cea mai frumoasă ținută la turneul american.




Așa cum se întâmplă la astfel de sondaje, câștigătorul a venit după voturile fanilor, că doar nu era vreun critic de modă care să se aventureze să aleagă între Adidas și Nike, de exemplu, căci nu se știe când ar putea lucra pentru unii dintre ei. În urma voturilor, Simona Halep a ieșit pe primul loc, cu 52,01% din sufragii. Ea a purtat un echipament retro în culorile alb, galben şi albastru, al cărui design a fost realizat de Pharrell Williams.

Pe locul secund s-a clasat rusoaica Maria Şarapova, a cărei rochiță cu cristale Swarowski a fost votată de 37,47 % din totalul participanţilor.

Pe locul al treilea s-a situat americanca Venus Williams, care a jucat într-o creație proprie, cu 6,25 % din voturi.




Au mai fost votate Karolina Pliskova (1,05 %), Naomi Osaka (0,76 %) şi Petra Kvitova (0,49%).

Cum Osaka a jucat în același echipament ca Simona, e clar că votul a fost pentru jucătoare, nu pentru haine, dar mie îmi convine, căci înseamnă că fanii Simonei Halep sunt mai implicați și mai apropiați de jucătoarea pe care o iubesc decât cei ai Mariei Sharapova.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close