SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep a vorbit despre Andrei Pavel, turneele de la Wuhan si Beijing sau fetița Serenei Williams

Simona Halep a vorbit despre Andrei Pavel, turneele de la Wuhan si Beijing sau fetița Serenei Williams

Simona Halep echipament us open adidas

Simona Halep a plecat azi spre China, acolo unde va juca la ultimele două turnee de dinaintea Turnului Campionilor. La aeroport ea a vorbit despre câteva lucruri foarte importante pentru fani, cum ar fi numirea lui Andrei Pavel ca antrenor, participarea la Wuhan și Beijing sau cea de la Turneul Campioanelor.
Despre numirea lui Andrei Pavel ca antrenor: “Este un lucru foarte bun că l-am luat pe Andrei în echipă. Sper să meargă bine şi să facem rezultate. Ne-am antrenat foarte bine, pregătirea a mers bine, mă simt bine, sunt pregătită să încep turneele şi să dau tot ce am mai bun din mine. Împreună cu Darren am hotărât acest lucru şi mă bucur foarte mult că Andrei a acceptat. O să fie frumos”.

Despre participarea la Wuhan si Beijing: “Îmi doresc să joc bine, sunt pregătită pentru acest lucru. Vom vedea ceva fi, dar tot ce îmi doresc este să fiu sănătoasă după acest sezon. O să dau tot ce am mai bun din mine şi sper să fac un rezultat cât se poate de bun”.
Despre Turneul Campioanelor: “Este un lucru deosebit să fiu din nou la Singapore. Asta dovedeşte că am fost destul de constantă după prima parte a anului, pentru că în prima parte a anului am fost un pic accidentată. Merg acolo cu încredere, bineînţeles, însă toate meciurile vor fi grele, toate jucătoarele de acolo sunt jucătoare de top şi toate îşi doresc acelaşi lucru, să câştige trofeul”.

Despre nașterea fiicei Serenei Williams: “Nu am vorbit niciodată cu Serena personal, când o să o văd prima dată o să o felicit cu siguranţă. Dacă se va face tenismenă şi copilul ei, cu siguranţă va fi o campioană”, a spus Halep.


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close