SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep face selecţie pentru echipa de hochei pe gheaţă. Iată cine poate participa şi până când se fac înscrierile

Simona Halep face selecţie pentru echipa de hochei pe gheaţă. Iată cine poate participa şi până când se fac înscrierile

simona halep tragere sorti wuhan

Simona Halep mai face un pas în drumul spre intrarea în lumea hocheiului pe gheaţă. Ea va fi prezentă sâmbătă, 14 octombrie, la selecţia componenţilor echipei de hochei pe gheaţă care este susţinută financiar de tenismenă şi care îi va purta numele. Această formaţie va fi exclusiv feminină. Iată comunicatul primit cu acest prilej. Tot acolo aveţi şi formularul de înscriere la selecţie.
Patinoarul Țiriac-Telekom Arena în colaborare cu Fundația Ion Țiriac organizează sâmbătă, 14 octombrie 2017, o nouă selecție pentru cursuri gratuite de patinaj. În urma selecției anterioare au fost alcătuite două echipe de hochei pentru juniori, în parteneriat cu sponsorii Telekom și Dedeman.

Acțiunea curentă este adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani și se va finaliza cu încadrarea celor mai buni jucători în echipele de juniori profesioniști de hochei susținute de data aceasta de Simona Halep, Allianz-Țiriac și Skoda. Pentru a încuraja implicarea fetelor în practicarea sporturilor pe gheață, echipa Simonei Halep va fi una exclusiv feminină.

hochei pe gheata telekom arena
Cei mai mici hocheişti, înaintea meciului

„Faptul că domnul Țiriac a construit un patinoar acoperit la cele mai înalte standarde m-a determinat să mă alătur acestui proiect prin care toți copiii începând cu vârsta de 3 ani au acces gratuit la cursurile de inițiere în patinaj. Astfel că pe cei mai talentați dintre ei am decis să-i sprijin, prin înființarea unei echipe feminine de juniori care îmi va purta numele. Echipa de hochei Simona Halep va fi înființată în urma selecțiilor care se vor desfășura în data de 14 octombrie la Patinoarul Țiriac din Otopeni. Această echipă se va alătura celorlalte echipe de băieți susținute de ceilalți parteneri ai patinoarului. Pe toți copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani îi aștept sâmbătă, 14 octombrie, la patinoar, începând cu ora 10.00”, a declarat Simona Halep.
Selecția desfășurată la Țiriac-Telekom Arena are drept scop identificarea copiilor cu înclinație spre practicarea patinajului, care să beneficieze gratuit de cursuri de inițiere în această disciplină sportivă. Astfel, copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani sunt așteptați începând cu ora 10.00, iar cei din grupa 6-7 ani de la ora 13.00.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep a vorbit despre accidentarea la gleznă: ”Cred că mâine va fi mai rău”

Pentru facilitarea accesului, Fundația Ion Țiriac pune la dispoziția participanților transport gratuit, atât pentru selecție, cât și la cursurile ulterioare, pe traseul Bd. Aviatorilor, București – Țiriac-Telekom Arena, Otopeni și retur. Autocarul care va realiza legătura între București și patinoar are o capacitate de 52 de locuri pe scaune, dispune de un branding sugestiv și va circula pe data de 14 octombrie 2017.

Cei mici vor fi evaluați de echipa de antrenori a patinoarului, maeștri și maeștri emeriți ai sportului, precum: Zsolt Kerekes, Danuț Gigi Popovici, Ion Dimache și George Justinian. Aceștia sunt coordonați de Eduard Pană, profesor de educație fizică, maestru emerit al sportului și antrenor emerit, fost component al echipei naționale de hochei și membru Hall Of Fame al Federației Internaționale de Hochei pe Gheață. Proba va consta în parcurgerea unui traseu complet al perimetrului patinoarului.
Înscrierile se realizează prin e-mail la adresa selectiepatinaj@fundatiaiontiriac.ro sau telefonic la numărul 0786 911 111 până marți, 10 octombrie 2017, în limita celor 100 de locuri disponibile. Informațiile necesare sunt: numele și prenumele copilului; data nașterii; adresa de domiciliu; numele, prenumele, telefonul și emailul părintelui/reprezentantului legal și dacă se dorește accesarea transportului gratuit.

Mai multe detalii privind acțiunea, cât și formularul de înscriere se găsesc la adresa http://www.fundatiaiontiriac.ro/selectieoctombrie/.

Ulterior preselecției, cursurile vor începe de pe data de 16 octombrie 2017 și se vor desfășura de luni până vineri, în intervalul 13.00 – 15.00.

Leave a Reply

Top