SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu, performerele săptămânii. Iată ce poziții ocupă româncele în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu, performerele săptămânii. Iată ce poziții ocupă româncele în clasamentul WTA

mihaela buzarnescu tenis us open

A fost publicat noul clasament mondial WTA, care demonstrează ceea ce știam deja, că Sorana Cîrstea și Mihaela Buzîrnescu sunt performerele săptămânii trecute.
Simona Halep este în continuare cel mai bine clasată dintre românce în ierarhia mondială WTA. Ea se menține pe locul 2, fiind devansată doar de Garbine Muguruza, care are un avans de 150 de puncte. A doua româncă în ierarhie este Sorana Cîrstea, care a urcat şase poziţii, pană pe locul 46. Irina Begu a urcat şi ea, un loc, până pe 54, în timp ce Monica Niculescu a coborât nouă poziţii, pe 65.

Prima din afara Top 100 e Mihaela Buzărnescu. Aceasta a urcat o poziție și ocupă cel mai bun loc din carieră, 105. Ea este la egalitate de puncte cu Maria Sharapova. Ana Bogdan a urcat două locuri, pe 116, Alexandra Cadanţu a urcat 11 locuri, până pe 156, Patricia  Ţig a coborât 29 de poziții, până pe 157, Alexandra Dulgheru se menţine pe 192, iar Irina Bara a coborât 21 de poziţii, pe 195.
La dublu, Monica Niculescu e prima româncă – locul 20. E urmată de Raluca Olaru, care a urcat un loc, pe 32, și de Irina Begu, care a coborât o poziție, pe 46.

Leave a Reply

Top