SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > ŞTIRILE ZILEI DIN TENIS, 28 septembrie 2017: Garbine Muguruza, eliminată în sferturi la Wuhan. Are 600 de puncte în faţa Simonei Halep

ŞTIRILE ZILEI DIN TENIS, 28 septembrie 2017: Garbine Muguruza, eliminată în sferturi la Wuhan. Are 600 de puncte în faţa Simonei Halep

garbine muguruza tenis us open

Iată cele mai interesante ştiri din tenisul mondial al ultimelor 24 de ore.


  1. Garbine Muguruza, eliminată în sferturi la Wuhan. Liderul clasamentului mondial WTA, Garbine Muguruza, a fost eliminată în sferturile de finală la Wuhan. Jelena Ostapenko a învins-o cu scorul de 1-6, 6-3, 6-4 şi astfel distanţa faţă de Simona Halep nu a crescut la mai mult de 600 de puncte. De fapt, azi a fost o zi bună pentru jucătoarea noastră din pu8nctul de vedere al ierarhiei mondiale, căci eliminarea de dimineaţă a Karolinei Pliskova i-a permis să rămână cel puţin încă o săptămână pe locul secund în lume.
  2. Gael Monfils îşi încheie sezonul? Francezul Gael Monfils a anunţat că se retrage de la turneul programat săptămâna viitoare, la Tokyo, din cauza unei accidentări. Cum el a lipsit, tot din cauza unei accidentări, de la meciul de Cupa Davis contra Serbiei, de acum două săptămâni, e neclar dacă v mai juca anul acesta. Cei care îl cunosc spun că deja face planuri pentru 2018, lăsând undeva în spate sezonul 2017.  3. Max Mirnyi a ajuns la 750 de victorii la dublu. De 22 de ani în circuitul profesionist, belarusul Max Mirnyi a ajuns la victoria cu numărul 750 în proba de dublu. Acum alături de Treat Huey, după ce în urmă cu câţiva ani a jucat un sezon şi cu Horia Tecău, Mirnyi a învins o pereche din China în primul tur, atingând frumoasa cifră. Nu pot să-i urez decât să ajungă măcar la 800, el având deja 40 de ani.
  4. Novak Djokovic îşi păstrează optimisul. După ce a văzut ce au reuşit Roger Federer şi Rafael Nadal după lungile pauze pe care şi le-au luat, sârbul Novak Djokovic îşi păstrează optimismul referitor la viitoarele sezoane. “Finalul carierei mele nu este aproape. Vreau să joc şi să-mi demonstrez că pot obţine noi victorii. Vreau să mă împing până la limită şi să mă pregătesc pentru sezoanele viitoare. Căci vreau să mai concurez mulţi ani de acum încolo”, a declarat fostul lidr mondial ATP.  5. Stan Wawrinka a scăpat de cârje. Operat la genunchi pe 15 august, elveţianul Stan Wawrinka are din nou motive de bucurie: a scăpat de cârje, astfel că poate merge liber. Până la revenirea la antrenamente mai e ceva timp, desigur, dar e de aşteptat ca în preajma Australian Open să îşi facă revenirea în circuitul mondial ATP.

Leave a Reply

Top