SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > US Open: Sloane Stephens este noua campioană de la US Open. A urcat 940 de locuri de la 1 august până acum

US Open: Sloane Stephens este noua campioană de la US Open. A urcat 940 de locuri de la 1 august până acum

Turneul feminin de la US Open s-a încheiat cu una dintre cele mai mari surprize. Americanca Sloane Stephens, care pe 1 august disputa și pierdea al doilea meci după o pauză de un an, a cucerit trofeul!
În finala disputată aseară, Sloane Stephens a învins-o cu scorul de 6-3, 6-0 pe compatrioata ei Madison Keys, cucerind în premieră trofeul de la New York.

sloane stephens trofeu us open
Sloane Stephens cu trofeul de la US Open

Cu acest succes, Sloane Stephens va urca luni pe locul 17 în lume, un salt absolut fabulos, având în vedere că pe 1 august, data meciului pierdut clar în fața Simonei Halep în primul tur al turneului de la Washington (scor 7-6, 6-0), ea era pe locul 957 WTA! A urmat apoi o calificare în semifinale la Toronto și o alta în semifinale la Cincinnati, unde tot Simona Halep i-a dat o corecție de o ține minte și acum: 6-2, 6-1.
Iată însă că tenisul este așa cum este și acum, ea a intrat în galeria campionilor de Grand Slam, în timp ce Simona Halep a plecat acasă după primul meci.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close