SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis: Florin Mergea nu va juca în Israel. Iată anunţul românului

Cupa Davis: Florin Mergea nu va juca în Israel. Iată anunţul românului

florin mergea atp dublu, stiri tenis dublu florin mergea

Florin Mergea a anunţat azi că nu va juca în echipa de Cupa Davis a României în meciul cu Israelul, din barajul pentru supravieţuirea în Grupa I a Zonei Europa-Africa.
Clasat pe locul 47 în clasamentul mondial de dublu, Florin Mergea a lăsat să se înţeleagă că motivul deciziei sale ar fi legat de neînţelegeri cu staful echipei. “Din păcate nu voi face deplasarea în Israel. Ştiu ca foarte multi dintre voi abia aşteptaţi sa ma vedeţi din nou sub culorile naţionalei. Am muncit foarte mult, alături de echipa mea, în ultimele săptămâni pentru a fi pregătit pentru acest meci. Motivul pentru care nu voi juca nu tine de sănătate, ci de anumite lucruri de ordin intern pe care nu pot sa le fac publice fără a crea un conflict. Cupa Davis a fost şi rămâne unul din motivele pentru care joc tenis şi imi doresc sa revin cat mai repede în echipa, însă sub alte circumstanţe”, a scris Florin Mergea, pe contul său de Facebook.
Florin Mergea este al doilea cel mai bine clasat jucător român de dublu după Horia Tecău, ocupant al locului 11. El a jucat luni seară în proba de dublu de la Stockholm alături de Marius Copil, cei doi fiind eliminaţi în primul tur.

România va juca în perioada 27-29 octombrie, în Israel, un meci decisiv pentru menţinerea în Grupa i a Cupei Davis. O înfrângere înseamnă retrogradarea în Grupa a II-a, iar o victorie o menţinere în actualul eşalon valoric.Leave a Reply

Top