SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Andrei Pavel > Cupa Davis: România merge în Israel fără trei titulari

Cupa Davis: România merge în Israel fără trei titulari

cupa davis romania echipa austria

Pentru România, meciul cu Israel este unul de a fi sau a nu fi în Grupa I a Zonei Euro-Africane a Cupei Davis. Din păcate, primii trei jucători ai noştri nu vor face deplasarea.
România va merge în Israel fără ocupantul locului 74 al simplu, Marius Copil, dar şi fără cei doi jucători de Top 50 la dublu, Horia Tecău (11) şi Florin Mergea (47). Acesta a şi anunţat, pe Facebook, de ce nu va juca în Cupa Davis, deşi este sănătos.

În aceste condiţii, echipa cu care Andrei Pavel va merge în Israel, pentru baraj, este următoarea: Dragoş Dima, locul 464 ATP, Nicolae Frunză, locul 588 ATP, Vasile Antonescu, locul 649 ATP, şi Bogdan Borza, locul 793 ATP.

Israelul va alinia la Ramat Hasharon cei mai buni jucători. Harel Levy i-a convocat pe Dudi Sela, locul 72 ATP, Edan Leshem, locul 287 ATP, Mor Bulis, locul 590 ATP, şi Jonathan Erlich, locul 81 ATP la dublu.

Partida Israel – România se va disputa, între 27 şi 29 octombrie. Învinsa va retrograda în Grupa a II-a a Zonei Europa/Africa, iar învingătoarea va rămâne în Grupa I.


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close