SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > El este secretul victoriilor Carolinei Wozniacki. Iată tot ce trebuie să știi despre David Lee, iubitul danezei

El este secretul victoriilor Carolinei Wozniacki. Iată tot ce trebuie să știi despre David Lee, iubitul danezei

Caroline Wozniacki si iubitul ei, David Lee, la sedinta foto cu trofeul

Daneza Caroline Wozniacki a surprins pe toată lumea cu victoria de la Turneul Campioanelor, acolo unde a cucerit cel mai important trofeu al carierei. Totuși, tot anul 2017 a fost unul deosebit pentru ea, iar secretul se pare că stă în iubire.
La meciurile de la Singapore, Caroline Wozniacki a fost urmărită din tribune de iubitul ei, baschetebalistul american David Lee. Povestea de dragoste dintre cei doi a fost ținută departe de ochii presei un an și jumătate. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în luna decembrie 2015, la Miami. Ambii participau la o petrecere la Villa Casa Casaurina, cunoscută înainte ca Pensiunea Versace. Un prieten comun le-a făcut cunoștință.

caroline wozniacki iubit david lee
Primafotografie cu Caroline Wozniacki si David Lee, la petrecerea din 3 decembrie 2015, cand s-au si cunoscut. In dreapta il vedeti pe Scottie Pippen

Amândoi erau liberi. Caroline Wozniacki (27 de ani) a avut parte de o despărțire teribil de dureroasă, logodnicul ei, jucătorul de gold nord-irlandez Rory McIlroy, cu care era din 2011, anunțând-o prin telefon, chiar în ziua în care Caroline trebuia să trimită invitațiile la nuntă, că nu e pregătit și că se desparte de ea. Era luna mai 2014 și ea a fost devastată, așa cum a mărturisit apoi. Cea care a scos-o din această stare a fost Serena Williams, care a luat-o la Miami imediat ce amândouă au ieșit din primul tur la Roland Garros și timp de două săptămâni s-a ocupat de repunerea pe picioare a danezei.

În ceea ce-l privește pe David Lee (35 de ani), acesta se despărțise, în august 2014, de actrița Sabine Gadecki, care a avut ceva roluri prin unele seriale.
Prima recunoaștere a relației dintre Caroline și David a venit anul acesta, de Valentine’s Day. Atunci, Wozniacki a postat pe Instagram o fotografie cu un buchet de trandafiri roșii și un mesaj în care scria: ”Sunt o fată norocoasă”, dându-i tag lui David. Dar dovada cea mai importantă a iubirii dintre cei doi a venit pe 11 iunie, atunci când Caroline a postat, tot pe Instagram, o fotografie din Sardinia în care era ea alături de David, pe care daneza îl prezenta ca ”iubirea mea”.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Caroline Wozniacki şi iubitul ei, Rory McIlroy, alături de Ronaldo la Abu Dhabi
caroline wozniacki iubit david lee
Aceasta este fotografia publicata de Caroline WEozniacki pe 11 iunie 2017, din Sardinia, unde apare alaturi de ”iubirea ei”, adica de David Lee

De atunci cei doi au tot apărut împreună, iar acum, la ședința foto făcută în calitate de deținătoare a trofeului, Caroline l-a avut alături de David.
Așa cum spuneam, David Lee este baschetbalist și nu unul oarecare. În vârstă de 34 de ani, el a jucat din 2005 până în 2017 în NBA, ceea ce nu e deloc puțin. A evoluat la New York Knicks (2005 – 2010), Golden State Warriors (2010 – 2015), Boston Celtics (2015-2016), Dallas Mavericks (2016) și San Antonio Spurs (2o16 – 2017). Cu o înălțime de 2,06 m, el a cucerit titlul în NBA în 2015 și a fost selecționat de două ori (2010 și 2013) pentru All Star Game. Acum este fără echipă și de aceea își poate însoți iubita la turnee.

caroline wozniacki iubit david lee
David Lee e mai înalt cu 29 de centimeri decat Caroline

caroline wozniacki trofeu turneul campioanelor
Caroline Wozniacki cu trofeul cucerit la Turneul Campioanelor

caroline wozniacki trofeu turneul campioanelor
Caroline Wozniacki se simte perfect la sedintele foto

Leave a Reply

Top