SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Roger Federer, cu lacrimi în ochi la Basel după retragerea unui bun prieten, Marco Chiudinelli

FOTO: Roger Federer, cu lacrimi în ochi la Basel după retragerea unui bun prieten, Marco Chiudinelli

Turneul de la Basel a avut parte de un moment emoționant. Elvețianul Marco Chiudinelli s-a retras din activitate sub ochii înlăcrimați bunului său prieten, Roger Federer.
Învins cu scorul de 6-2, 7-6 de olandezul Robin Haase în primul tur de la Basel, Chiudinelli a părăsit terenul în aplauzele și ovațiilor compatrioților săi. Printre ei și bunul său prieten Roger Federer. Cei doi au copilărit împreună, au început tenisul împreună, au fost coechipieri în echipa de Cupa Davis și toate astea nu aveau cum să nu lase urme asupra lui Roger. Care, emoționat, a și plâns puțin după ce l-a îmbrățișat pe Marco, sub privirile drăgăstoase ale soției sale, Mirka. Născut la o lună după Federer, Chiudinelli a ocupat cel mai bun loc din carieră în 2010, când a urcat pe poziția a 52-a. El a cucerit ttrei titluri la turneele challenger, ultimul anul trecut, la Wroclaw.

Vedeți mai jos câteva imagini sugestive cu cei doi.
federer chiudinelli imbratisare
Roger Federer il imbratiseaza pe Marco Chiudinelli

federerchiudinelli basel retragere
Roger Federer, vizibil emotionat

roger federer lacrimi plange basel
Roger Federer a plans de emotie, sub privirile sotiei sale, Mirka

roger federer marco chiudinelli
Federer si Chiudinelli pe cand erau doar copii la inceputul carierei

roger federer marco chiudinelli
Roger Federer si Marco Chiudinelli,la Basel 2017

 

Leave a Reply

Top