SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Simona Halep a primit trofeul şi diamantul cuvenite liderului mondial: “M-am logodit cu tenisul”

FOTO: Simona Halep a primit trofeul şi diamantul cuvenite liderului mondial: “M-am logodit cu tenisul”

simona halep trofeu inel singapore

Simona Halep a primit, la Singapore, trofeul cuvenit liderului mondial WTA. De asemenea, a primit şi un inel cu diamante, de la Tiffany. Evident, totul a fost urmat de o conferinţă de presă.
Simona a fost extrem de emoţionată, aşa cum îi stă bine în astfel de momente unei adevărate campioane. Ea a fost mirată, la început, de greutatea celui mai râvnit trofeu din lume: “E greu, parcă are 10 kilograme“, a spus cea care va încheia anul pe primul loc în lume. Dacă acest trofeu se acordă liderului mondial înexerciţiu – l-au mai primit în acest an şi Muguruza sau Pliskova, deci nu e doar pentru cele care termină anul pe primul loc. În schimb, Simona a mai primit un premiu special, chiar pentru această din ultimă performanţă. Pentru că va încheia anul prima, ei i-a fost dăruit un inel cu diamante de la Tiffany, în valoare de 4.200 de dolari. “Nu mă logodesc. De fapt mă logodesc cu tenisul“, a spus Halep când l-a primit.

simona halep trofeu inel singapore
Simona Halep si trofeul primit

Românca este a 13-a jucătoare care reuşeşte să ocupe locul 1 mondial la finalul sezonului, de la introducerea ierarhiei computerizate, în 1975.
La conferinţa de presă de după primirea trofeului, Simona a declarat: “Am făcut ceva uriaş pentru ţara mea. Este o ţară mică şi sunt prima femeie care a reuşit acest lucru. Probabil va trebui să mă duc la diverse evenimente, dar mă voi bucura, este frumos. Este cel mai bun moment al carierei mele, deci nu mă plâng. A fost dificil şi minunat. Este o onoare să fiu al 13-lea număr mondial la finalul anului. 13 este numărul meu norocos. Este un sentiment extraordinar să termin anul pe primul loc. Cel mai bun moment de pe teren a fost atunci când am câştigat cu Ostapenko la Beijing. E mai special finalul sezonului, când văd cât de puţine jucătoare au terminat anul ca lider mondial”, a declarat Halep ziariştilor prezenţi la Singapore.

simona halep trofeu inel singapore
Simona Halep a sustinut declaratii langa trofeu

Halep a rememorat şi câteva momente din acest an: “Mă bucur că am putut să am o constanţă, lucru cel mai bun pentru un jucător. Şi sunt şi bine pregătită acum, nu am probleme, nu am accidentări. Aşa că sper să încep anul viitor mai bine. Nu pot spune că am încetat să cred că ajung numărul 1 în acest an, pentru că am avut multe şanse, dar evident că am fost dezamăgită când nu am reuşit. Acum este minunat. Virginia mi-a spus că încă nu realizez ce am făcut, dar simt o mare fericire că mi s-a îndeplinit un vis. Aşa că acum trebuie să mă fiu fericită, să zâmbesc şi să mă bucur de viaţă”.
Simona Halep
Leave a Reply

Top