SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Sorana Cîrstea şi-a început vacanţa la Miami cu un drum la piscină

FOTO: Sorana Cîrstea şi-a început vacanţa la Miami cu un drum la piscină

sorana cirstea inot miami

Sorana Cîrstea îşi continuă periplul prin SUA. După câteva zile petrecute alături de prietena ei, Ana Ivanovic, la Chicago, Sorana a ajuns la Miami.

sorana cirstea chicago
Sorana Cirstea a avut parte de zile friguroase la Chicago

Primul lucru pe care l-a remarcat Sorana Cîrstea la Miami a fost căldura, care părea chiar toropitoare pentru un om venit din frigul de la Chicago. Aşa că nu trebuie să fim surprinşi dacă una dintre primele poze postate de jucătoarea noastră din acest oraş a fost dintr-o piscină.

sorana cirstea inot miami
Sorana Cirstea a sarit direct in piscina la Miami

Revenind la Chicago, trebuie spus că Sorana, în afara cinelor cu Ana Ivanovic sau a sesiunilor de cumpărături pe care nu avea şi nici nu trebuia să le rateze, a făcut şi un adevărat tur al arenelor sportive. Astfel că, după ce a asistat la meciul de fotbal disputat de Chicago Fire, echipa soţului Anei Ivanovic, Sorana a asistat şi la un meci de hochei din NHL şi la unul de baschet, din NBA.
sorana cirstea hochei pe gheata nhl
Sorana Cirstea, spectator in NHL

sorana cirstea chicago bulls nba
Sorana Cirstea in sala legendarei echipe Chicago Bulls
Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close