SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Imagine istorică: Simona Halep, în mod oficial, pe locul 1 în clasamentul WTA

Imagine istorică: Simona Halep, în mod oficial, pe locul 1 în clasamentul WTA

simona halep lider mondial wta

Ziua de azi, luni, 9 octombrie 2017, este una dintre cele mai importante din istoria sportului românesc. Pentru că este ziua în care Simona Halep și-a început domnia în tenisul feminin mondial.
Ea este prima în clasamentul mondial, iar fotografia de mai sus este dovada exactă a acestui lucru. După cum a declarat și ea la revenirea în țară, de aseară fratele ei, Nicolae, i-a trimis această fotografie pe telefon, pentru a o avea amintire toată viața.

Pentru că suntem la clasamentul mondial, trebuie spus că Sorana Cîrstea a urcat şapte locuri, până pe 37, cea mai bună poziţie a ei din ultimii trei ani şi două luni.
Irina Begu se menţine pe locul 57, iar Monica Niculescu a urcat patru poziții, până pe locul 61.

În Top 200 WTA, Mihaela Buzărnescu se menţine pe locul 105, Ana Bogdan a urcat un loc, pe 115, Alexandra Cadanţu a urcat 5 poziții, pe 152, Patricia Ţig 3, până pe 166, Alexandra Dulgheru se menţine pe 191, la fel ca Irina Bara, care e pe 197.
La dublu, Monica Niculescu are cea mai bună clasare dintre românce – locul 20. Raluca Olaru a urcat 7 locuri, pe 32, iar Irina Begu se menţine pe 47.

CITEȘTE ȘI:  VIDEO si FOTO: Imagini cu Simona Halep in timpul antrenamentului de joi, de la Izvorani

Leave a Reply

Top