SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Lovitură de teatru: Adrian Barbu, partenerul lui Florin Mergea a fost suspendat pentru dopaj!!!

Lovitură de teatru: Adrian Barbu, partenerul lui Florin Mergea a fost suspendat pentru dopaj!!!

florin mergea adrian barbu

Nimic nu pare să îi meargă bine lui Florin Mergea în acest an! După un sezon în care a fost măcinat de accidentări și de schimbările de parteneri, românul a primit o nouă lovitură.
ITF a anunțat că tenismanul Adrian Barbu, cel cu care Florin Mergea a făcut pereche în ultimele luni și cu care bucureșteanul dorea ca anul viitor să atace prezența la turnee din circuitul ATP, a fost suspendat provizoriu, fiind depistat pozitiv după un control făcut la turneul challenger de la Meerbusch, în 16 august! Culmea, e chiar turneul la care cei doi se bucurau că au fost admiși pe tablou în ultima clipă. Ei au fost atunci eliminați în primul tur.

Potrivit ITF, în eşantionul de urină al lui Barbu, sportiv în vârstă de 34 de ani, s-au descoperit nandrolon şi metenolon. La 12 octombrie, Barbu a fost acuzat de încălcarea regulamentelor antidoping şi s-a decis suspendarea sa provizorie, cu începere din data de 22 octombrie.

Conform ITF, Adrian Barbu avea dreptul de a contesta suspendarea provizorie, dar nu a făcut-o.

În aceste condiții, evident, Florin va trebui să caute alt partener.CITEȘTE ȘI:  Florin Mergea este în sferturile de finală la challenger-ul de la Tunis

Leave a Reply

Top