SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, după prima victorie la Turneul Campioanelor 2017: ”Acesta e cel mai bun an al meu”

Simona Halep, după prima victorie la Turneul Campioanelor 2017: ”Acesta e cel mai bun an al meu”

simona halep turneul campioanelor singapore

Simona Halep a fost extrem de volubilă după ce a câștigat meciulcu Caroline Garcia, scor 6-4, 6-2, în debutul Grupei Roșii de laTurneul Campioanelor 2017. Iată, pe scurt, despre ce subiecte a discutat cu ziariștii prezenți în Singapore, nu înainte de a vă spune că următoarea ei adversară va fi, miercuri, Caroline Wozniacki. Aceasta a învins-o, tot luni, cu scorul de 6-2, 6-0, pe Elina Svitolina.
Simona Halep despre posibilitatea de a încheia anul pe locul 1 în lume. “Nu ştiu care sunt variantele pentru a-mi păstra locul I, nu mai fac asta. Am făcut-o în vară şi nu mi-a fost foarte bine. Acum nu mă mai gândesc să termin anul pe locul I, am atins această poziţie, vreau doar să joc meci după meci, să câştig meciurile pe care le joc aici, e mai important decât să termin anul pe primul loc. Sigur, ar fi un lucru frumos dacă aş fi numărul 1 la finalul anului, dar nu cel mai important pentru mine în acest moment”.

Simona Halep despre prima victorie de la Turneul Campioanelor 2017: “Mă simt fericită, bucuroasă că am câştigat primul meci la primul turneu la care am venit ca numărul 1 mondial. Este frumos şi mă bucur de timpul petrecut pe teren. Este dificil să joci împotriva ei, dar ştiam cum o să fie meciul, pentru că am jucat acum două săptămâni, dar am avut în minte şi meciul de la Toronto, când am câştigat împotriva ei. Cred că am jucat astăzi ca atunci. Am simţit că e consistentă la început, foarte puternică, apoi în setul secund am început să simt că domin meciul şi am căpătat mai multă încredere. Dacă mă gândesc bine acum, al doilea ghem a fost foarte imporant. Putea să facă repede break-ul şi mi-ar fi fost mai greu să revin. L-am luat şi pot să spun că azi am servit foarte bine. Astăzi am fost puternică pe picioare, am stat foarte jos, pentru că loveşte destul de plat, iar mingea pe acest teren nu stare prea mult. Am stat jos şi am alergat foarte bine. Lucrez mult la forţa picioarelor, mai ales acasă, dar nu exagerez. Consider că o am şi cel mai important este să fii proaspătă înaintea turneelor”.
Simona Halep despre sfaturile lui Darren Cahill: “Am simţit prea mult că trebuie să dau o anumită lovitură, dar nu am fost atât de încrezătoare ca să lovesc. Voiam doar să mă relaxez, să nu mă gândesc prea mult la ceea ce am de jucat, și Darren mi-a spus doar să joc din instinct, pentru că îmi iese bine când fac aşa. Apoi doar să-mi relaxez mintea şi să joc unde simt în acea secundă. A fost mult mai bine.”

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Rory McIlroy, iubitul lui Caroline Wozniacki, e locul 2 mondial!

Simona Halep despre relația pe care o are cu Darren Cahill: “Cred că am o bună relaţie cu Darren. Da, am avut nişte momente dificile la începutul anului, dar am fost atunci frustrată din cauza accidentării şi aveam o atitudine negativă faţă de mine. Dar apoi am schimbat ceva, lucrez în continuare la asta şi crede că am făcut paşi importanţi înainte pe acestă cale. Cred că este foarte fericit de conduita mea pe teren şi ne înţelegem unul pe altul foarte bine”.

Simona Halep despre anul 2017: “Sunt într-o poziţie în care nu am mai fost, cu fericirea, cu trăirile mele interioare despre tot ce s-a întâmplat în acest an. Consider că este cel mai bun an al meu. După ce am avut atât de multe momente dificile am putut să revin mai puternică. E frumos şi cu siguranţă nu o să uit acest an.”Leave a Reply

Top