SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, la revenirea în România: ”Andrei Pavel cred că va face parte din echipă”

Simona Halep, la revenirea în România: ”Andrei Pavel cred că va face parte din echipă”

simona halep andrei pavel revenire

Simona Halep a revenit în România după ultima competiție a anului, Turneul Campioanelor, iar înainte de a pleca în vacanță a vorbit cu ziariștii aflați la aeroport.
Simona a răspuns, evident, la întrebarea legată de echipă și de continuarea colaborării cu Darren Cahill și, mai nou, cu Andrei Pavel. ”Andrei cred că va face parte din echipa mea, cred. O să am o discuţie cu el. Echipa mea rămâne la fel, Darren mă ajută foarte mult când este alături de mine. Dar acum va urma o perioadă de vacanţă şi de odihnă pentru că am avut un an greu”, a spus Simona. În ceea ce-l privește pe Pavel, acesta a încheiat socotelile cu echipa de Cupa Davis, eșecul cu Israel (0-5) fiind ultima partidă în care a condus formația noastră.

Halep era încă sub impresia festivității în care a primit trofeul cuvenit liderului mondial și inelul de la Tiffany: ”A fost un moment frumos, deosebit, pe care nu o să-l uit niciodată, cu siguranţă. Au fost clipe frumoase, sper să mai am şi în viitor astfel de momente”, a spus ea.
Lider mondial la finalul anului, Simona are un obiectiv pentru 2018: ”Anul viitor îmi doresc să câştig un Grand Slam, este un obiectiv în fiecare an însă va trebui să muncesc mai mult pentru a mă menţin şi pe o poziție bună. Merit să fiu acolo, pentru că am fost destul de constantă şi în ultimii patru ani am fost mereu în Top 5, ceea ce înseamnă foarte mult pentru mine. Cred că la toate capitolele trebuie să mai progresez, o să lucrez în continuare şi la serviciu, pentru a fi şi mai puternică”, a încheiat Halep. După care a plecat spre casă, pentru că vacanța începe. E adevărat, în zilele următoare mai are de onorat câteva invitații – viața de lider mondial nu e ușoară – dar nu va mai intra pe teren pentru aproape trei săptăpmâni.CITEȘTE ȘI:  FOTOGALERIE: Imagini cu Simona Halep la tragerea la sorți de la Wuhan

Leave a Reply

Top