SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Sorana Cîrstea va reveni în Top 40 WTA după 1.162 de zile!

Sorana Cîrstea va reveni în Top 40 WTA după 1.162 de zile!

sorana cirstea tenis beijing

Sorana Cîrstea face senzație la Beijing. Și cum în tenis rezultatele bune nu rămân ”nepedepsite”, românca va face un salt important în clasamentul mondial de luni încolo.
Sorana va reveni pentru prima dată din 2014, între cele mai valoroase 40 de jucătoare ale lumii. O performanță excepțională pentru o sportivă care a avut atâtea probleme de sănătate de-a lungul timpului și care a luat-o efectiv de jos în urmă cu doi ani în încercarea de a mai intra o dată măcar în Top 100 WTA. Nu numai că a reușit acest lucru, dar acum, iată, prin victoria obținută în fața Karolinei Pliskova, a revenit în Top 40 WTA!
CITEȘTE ȘI: Sorana, victorie de senzație la Beijing. Iată cu cine ar putea juca în sferturi.

Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost în clasamentul din 4 august 2014, când a fost pe 36. De atunci a urmat o coborâre vertiginioasă, urmată de o urcare anevoioasă. Dar care, iată, a dat roade, căci de luni Sorana va ocupa cel puțin locul 38 în clasamentul WTA. Între cele două clasamente au trecut 1.162 de zile, adică 3 ani, 2 luni și 5 zile.

 


One thought on “Sorana Cîrstea va reveni în Top 40 WTA după 1.162 de zile!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close