SUNTETI AICI
ACASA > Maria Sharapova > ȘTIRI DIN TENIS, 19 octombrie 2017: Karolina Pliskova, acuzată de ”furt” de Barbora Strykova

ȘTIRI DIN TENIS, 19 octombrie 2017: Karolina Pliskova, acuzată de ”furt” de Barbora Strykova

karolina pliskova tenis wta

Iată cele mai intereante știri din tenis apărute în ultimele 24 de ore.


  1. Scandal între cehoaice: Karolina Pliskova e acuzată de furt de Barbora Strykova. Ocupanta locului 25 în clasamentul WTA, cehoaica Barbora Strykova, a acuzat-o pe compatrioata ei, Karolina Pliskova, că i-a furat antrenorul. Este vorba de Tomas Krupa, care lucra de la începutul anului cu Strykova. Numai că, după ce Pliskova s-a despărțit de antrenorul care o dusese pe primul loc în lume, David Kotyza, aceasta împreună cu iubitul ei, care îi este și impresar, au început negocierile cu Krupa, lăsând o astfel pe Strykova cu ochii în soare.
  2. Nick Kyrgios nu mai joacă anul acesta. Australianul Nick Kyrgios a anunțat pe Twitter că nu va mai juca în 2017. El spune că s-a pricopsit cu o accidentare la Queen’s și de atunci tot trage de el, dar că nu mai vrea să riște nimic, așa că se oprește. Dar va reveni, desigur mai puternic, anul viitor.  3. Boris Becker a început să-i facă imagine lui Zverev. Numit relativ recent în funcția de șef al tenisului masculin din Germania, Boris Becker a vorbit despre viitorul acestui sport în țară, dar și despre planurile din Cupa Davis. Așa cum era normal, Becker a vorbit și despre Alexander Zverev, căruia a început deja să îi facă imagine, căci de el se vor lega speranțele nemților în anii următori: ”Alex Zverev a promis că va juca în Cupa Davis pentru noi. Zverev este un diamant care trebuie promovat”,a declarat Becker.
  4. Kei Nishikori s-a întors la antrenament. Japonezul Kei Nishikori, care a jucat ultima oară în luna august, a revenit la antrenamente. El a ales ca bază de pregătire Academia Kim Clijsters, acolo unde lovește mingi portocalii, destinate copiilor de până la 10 ani. Japonezul a fost operat și nu trebuie să forțeze revenirea. De altfel, elar fi trebuit să reia pregătirea în luna noiembrie, dar iată că a revenit ceva mai repede. Evident, mai e mult până departe, dar totul începe cu primul pas.  5. Johanna Konta s-a despărțit de antrenorul Wim Fissette. Britanica Johanna Konta, cea care ne-a întristat la Wimbledon, când a învins-o în sferturi pe Simona Halep, a pus capăt sezonului din cauza accidentărilor. Așa că a anunțat că nu mai merge ca rezervă la Turneul Campioanelor, nu va mai juca nici la Zhuhai și, în plus, că s-a despărțit și de antrenorul Wim Fissette. Practic a avut odecizie 3 în 1. Altfel, cele două rezerve la Turneul Campioanelor vor fi, cel mai probabil, Kristina Mladenovic – o jucătoare care nu a mai bătut pe nimeni de 10 meciuri – și Svetlana Kuznetsova.
  6. Maria Sharapova și Monica Puig merg în Puerto Rico. Săptămâna viitoare, Maria Sharapova va face o vizită de suflet. Se va duce în Puerto Rico, țară grav afectată de uraganul din urmă cu o lună. Ea s-a atașat de această țară după ce a jucat, anul acesta, un demonstrativ cu Monica Puig, jucătoare originară de acolo și, printre altele, campioană olimpică en-titre. Pentru a încerca să ajute cumva, Sharapova a decis să doneze către portoricani tot profitul pe care îl va face prin vânzarea dulciurilor Sugarpova din octombrie până la finalul anului.Leave a Reply

Top