SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Tatăl Simonei Halep, după ce fiica sa a devenit lider mondial: ”Eu am plâns mai mult decât ea. A fost multă muncă și trudă”

Tatăl Simonei Halep, după ce fiica sa a devenit lider mondial: ”Eu am plâns mai mult decât ea. A fost multă muncă și trudă”

simona halep nunta dans

Așa cum e și normal, părinții se bucură cel mai mult de reușitele copiilor, așa că Stere Halep, tatăl Simonei, era în al nouălea cer după victorie.
Am trecut greul, acum putem sta relaxaţi. Am ajuns acolo unde ne-am dorit de ani de zile. Am trăit intens această partidă, am avut de mai multe ori şansa, dar din eşecuri te consolidezi, iar rezultatele vin. Am vorbit puţin cu ea. ”Tată, am reuşit să ajungem numărul 1”, asta mi-a spus. Apoi am izbucnit în lacrimi şi am zis să vorbim mai târziu, când ne potolim. Eu am izbucnit în lacrimi mai mult ca ea. Înfrâgerile sunt cele mai bune, pentru a parcurge un drum atât de lung. La ea nu a fost noroc, a fost multă muncă şi trudă. Ea trebuie să muncească mult pentru a realiza lucruri mari. Primul telefon l-am primit de la Gică Hagi. Ne-a urat să rămânem numărul 1 şi să câştige Grand Slam-uri”, a declarat Stere Halep la Digisport.

CITEȘTE ȘI: Primele declarații ale Simonei Halep după ce a devenit lider mondial WTA.
Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close