SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Turneul Campioanelor 2017: Simona Halep a început deja turul televiziunilor la Singapore (FOTO)

Turneul Campioanelor 2017: Simona Halep a început deja turul televiziunilor la Singapore (FOTO)

Turneul campioanelor 2017 simona Halep

Turneul Campioanelor 2017 reprezintă pentru Simona Halep prima competiție în care va juca în calitate de lider mondial WTA. Această postură implică și obligații.
Ajunsă la Singapore prima, încă de duminică, Simona Halep a avut un început de săptămână foarte agitat. După un prim antrenament făcut dimineață, alături de Darren Cahill, cu care s-a revăzut după mai bine de o lună, mai precis de la US Open, Simona Halep a intrat în pielea liderul mondial. Iar aceasta înseamnă că trebuie să facă un adevărat tur de forță pentru presa din Singapore. Turneul Campioanelor 2017 trebuie popularizat, iar cine ar putea face acest lucru mai bine dacă nu liderul mondial? Așadar, mai jos o vedeți pe Simona în timpul unui interviu acordat azi. Practic, și-a băut cafeaua în studioul TV.
turneul campioanelor 2017 simona halep
Imagini din interviul acordat de Simona Halep la Turneul Campioanelor 2017 Singapore

Turneul Campioanelor 2017: Se știu toate cele 8 jucătoare calificate

Programat în perioada 22-29 octombrie, la Singapore, Turneul Campioanelor 2017 nu a lăsat loc de suspans în ceea ce privește numele celor 8 jucătoare care se vor lupta pentru trofeu. Ultima calificată, Caroline Garcia, a devenit o prezență sigură la competiție săptămâna trecută, după ce Johanna Konta a renunțat la participarea la Moscova. În afara Carolinei Garcia și a Simonei Halep, la Singapore le vom mai vedea la lucru pe Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Venus Williams, Jelena Ostapenko și Caroline Wozniacki. Capi de serie în cele două serii vor fi Simona Halep și Garbine Muguruza, astfel că cele două se vor putea întâlni doar în semifinală sau finală.
turneul campioanelor 2017 simona halep
Simona Halep, la sedinta de machiaj

CITEȘTE ȘI:  VIDEO Simona Halep la All Access Hour de la Cincinnati

turneul campioanelor 2017 simona halep
Simona Halep si-a salutat fanii de la sedinta de machiaj

Leave a Reply

Top