SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Turneul Campioanelor 2017: Simona Halep a primit mașina Porsche de 110.000 de euro

Turneul Campioanelor 2017: Simona Halep a primit mașina Porsche de 110.000 de euro

simona halep cadou porsche singapore

La Singapore este o zi importantă. Turneul Campioanelor 2017 își stabilește azi grupele. Pentru Simona Halep, ziua a început mai devreme, cu primirea unui cadou.
Așa cum se tot anunță de câteva zile, Smona Halep a primit azi cadoul în valoare de 110.000 de euro de la Porsche, un Porsche 911 GTS Cabriolet. Evident, roșu. Acesta i-a fost oferit nu pe ochi frumoși ci pe muncă, căci Simona l-a primit pentru că s-a clasat pe locul 1 în cursa pentru Singapore.

Așa cum deja ați aflat mai întâi de pe Doartenis și apoi de pe toate celelalte site-uri care nu au citat, bineînțeles, adevărata sursă, Simona Halep nu se va putea bucura de cadou decât în garaj. Căci ea nu are voie să conducă o altă marcă de mașină în afară de Mercedes (ceea ce nu sună chiar rău, nu-i așa?).

Cu această ocazie, Simona a acordat autografe la cinci fani aleși prin tragere la sorți și și-a prezentat și rochia pe care o va purta la ședința foto cu trofeul Turneului Campioanelor 2017, ședință foto tradițională deja.
Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close