SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Turneul Campioanelor 2017: Simona Halep, după înfrângerea cu Wozniacki: ”A fost una din zilele mele proaste”

Turneul Campioanelor 2017: Simona Halep, după înfrângerea cu Wozniacki: ”A fost una din zilele mele proaste”

simona halep turneul campioanelor singapore

Simona Halep a fost învinsă clar azi, în etapa a doua de la Turneul Campioanelor 2017. La finalul meciului pierdut cu 6-0, 6-2 în fața danezei Caroline Wozniacki, Simona a avut puterea să vorbească la conferința de presă cu ziariștii.
Cred că a fost una din zilele mele proaste. Am făcut prea multe greşeli şi ea nu a ratat. Am ratat prea multe lovituri ca să câştig un meci. În setul doi am simţit că pot reveni, dar era prea târziu. Nu am simţit mingea şi am avut impresia că terenul e puţin lent. Eu m-am simţit mai greoaie pe teren şi totul mai lent. Caroline a jucat bine, dar eu am ratat prea mult. Dacă puteam ţine mingea în teren ar fi fost mult mai bine. Poate nu am încercat suficient pentru a ţine mingea pe tren, am încercat, m-am luptat, nu am renunţat, dar nu am simţit mingea“, a spus Halep.

În ceea ce privește meciul următor, ea spune că și-a fixat deja un obiectiv: “Nu mă gândesc la calificare, ci la a juca mai bine decât azi, categoric. Mă gândesc doar să uit de ce a fost şi să joc mai bine data viitoare. Am servit destul de bine, am returnat ok, însă în timpul punctelor am ratat prea mult. Data viitoare va trebui să mă calmez, să ţin mingea în joc şi să o fac pe adversară să alerge“.
Următorul meci al Simonei va avea loc vineri, contra Elinei Svitolina.Leave a Reply

Top