SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Ve;ti bune de la dublu. Irina Begu și Mihaela Buzărnescu sunt în semifinale la Tianjin, respectiv Linz

Ve;ti bune de la dublu. Irina Begu și Mihaela Buzărnescu sunt în semifinale la Tianjin, respectiv Linz

irina begu sara errani tianjin

Jucătoarele din România s-au descurcat foarte bine în proba de dublu a turneelor WTA din această săptămână. Avem câte o semifinalistă atât la Tianjin, cât și la Linz.
La Linz, în cadrul turneului WTA dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari, Mihaela Buzărnescu și Oksana Kalashnikova au învins în sferturile de finală cuplul german Nicola Geuer/ Anna Zaj. Buzărnescu și partenera ei s-au impus cu 7-5, 6-3, într-o oră şi 19 minute.

La Tianjin, unde se dispută un turneu mai puternic, de 500.000 de dolari, Irina Begu și Sara Errani le-au eliminat în sferturi pe principalele favorite, Katerina Bondarenko şi Alla Kudriavţeva. Begu şi Errani s-au impus cu scorul de 7-6 (4), 2-6, 10-6, într-o oră şi 38 de minute.

În semifinale, cele două vor întâlni perechea Arina Sabalenka/ Yifan Xu. Vom avea, în sfârșit, acel meci dintre Begu și Sabalenka programat inițial în primul tur al probei de simplu, dar anulat de retragerea Carolinei Garcia, care a trimis-o pe Irina să joace contra Mariei Sharapova.CITEȘTE ȘI:  Roland Garros 2018: Mihaela Buzărnescu și Irina Bara s-au calificat în sferturi la dublu

Leave a Reply

Top