SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > ATP Paris: Horia Tecău a fost eliminat în semifinalele de dublu, dar va face un salt important în clasamentul mondial

ATP Paris: Horia Tecău a fost eliminat în semifinalele de dublu, dar va face un salt important în clasamentul mondial

horia tecau jean julien rojer

Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer s-au oprit în semifinalele probei de dublu de la Paris. El și partenerul său vor reveni în Top 10.
În semifinalele turneului de la Paris, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, favoritți numărul 6, au fost învinşi, cu scorul de 3-6, 7-6 (5), 11-9, de perechea Ivan Dodig/ Marcel Granollers. Ai noștri au avut și o minge de meci în decisiv.

În urma performanței de la Paris, Horia Tecău și partenerul său vor face un salt impresionant în clasamentul mondial al specialității. Ambii vor reveni în Top 10 ATP la dublu de luni, urcând câte 5 locuri. Rojer va ajunge pe 7, iar Tecău pe 8. Olandezul are 150 de puncte avans față de român, deoarece a jucat  un turneu cu un alt partener. Asta înseamnă că dacă Horia va avea rezultate oricât de bune alături de olandez, mai devreme de toamna anului viitor nu va putea ajunge pe primul loc în lume. Doar dacă nu va juca și el un turneu alături de un alt partener și va aduna cel puțin 150 de puncte ATP.
CITEȘTE ȘI:  ATP Marsilia: Florin Mergea, învins în sferturile de dublu

Leave a Reply

Top