SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Clasament WTA: Mihaela Buzărnescu ocupă cel mai bun loc al carierei. Avem cinci fete în Top 100 WTA și 8 în Top 200 WTA

Clasament WTA: Mihaela Buzărnescu ocupă cel mai bun loc al carierei. Avem cinci fete în Top 100 WTA și 8 în Top 200 WTA

mihaela buzarnescu campioana trofeu poitiers

Mihaela Buzărnescu urcă în clasament și când stă acasă. Ea ocupă de azi cel mai bun loc al carierei în ierarhia mondială WTA, fiind a patra dintre cele cinci românce din Top 100 WTA.




Clasamentul este deschis, pentru a opta săptămână la rând, de Simona Halep. E urcamtă, dintre românce, de Sorana Cîrstea, care se menține pe 37 în lume și de Irina Begu, care a rămas pe 43. Mihaela Buzărnescu a urcat o poziție și e pe 59 acum, cel mai bun loc ocupat de ea în carieră. Prezențele românești în Top 100 se încheie cu Monica Niculescu, care a coborât o poziție, pe 78.

Ana Bogdan a urcat 6 poziții și a ajuns pe 105, deschizând prezențele românești din afara primelor 100 de jucătoare. E urmată de Alexandra Cadanțu care a coborât două locuri și e acum pe 159 și de Alexandra Dulgheru, care a coborât 3 poziții și e acum pe 191 în lume, încheind șirul româncelor în Top 200 WTA.




În afara primelor 200 de jucătoare, merită remarcat saltul de 50 de locuri făcut de Cristina Adamescu, care a urcat pe 649. De asemenea, merită remarcat saltul de 74 de poziții făcut de Gabriela Talabă, care a urcat pe 748.

Dacă vreți să vedeți ce locuri ocupă jucătoarele din România în noul clasament WTA, AICI puteți consulta ierarhia.



Leave a Reply

Top