SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup: SUA a câștigat, pentru a 18-a oară trofeul (FOTO)

Fed Cup: SUA a câștigat, pentru a 18-a oară trofeul (FOTO)

sua fed cup campioana tenis

Finala Fed Cup din acest an a fost mai dramatică decât ar fi putut cineva anticipa. SUA a învins Belarus chiar la Minsk, cu scorul de 3-2.
Americancele au învins cu 3-2 Belarus în finala Fed Cup și au cucerit, pentru a 18-a oară, trofeul. Favorite clare pe hârtie înaintea startului, oaspetele au avut o mână moartă în Sloane Stephens, care a reușit contraperformanța de a pierde și cu Sasnovich și cu Sabalenka. De fapt, Stephens pare că o ține într-o petrecere de la US Open, dovedind parcă încă o dată că atunci a fost o întâmplare.

Eroina americancelor a fost CoCo Vandeweghe, care a câștigat ambele meciuri de simplu și a jucat și în meciul de dublu, de asemenea câștigat.

Belarusul nu rămâne decât cu satisfacția unui rezultat istoric și cu amărăciunea de a fi trecut pe lângă o imensă performanță. Poate că dacă în echipă era și Victoria Azarenka, altfel s-ar fi scris istoria.

Dacă vreți să vedeți mai multe fotografii din ziua de duminică, inclusiv festivitatea de premiere, AICI e locul potrivit.


Finala Fed Cup, Belarus – SUA 2-3

Sâmbătă

Aliaksandra Sasnovici — CoCo Vandeweghe 4-6, 4-6

Arina Sabalenka — Sloane Stephens 6-3, 3-6, 6-4

Duminică

Arina Sabalenka — CoCo Vendeweghe 6-7, 1-6

Aliaksandra Sasnovici — Sloane Stephens 4-6, 6-1, 8-6

Vera Lapko/ Lidzia Marozava — Shelby Rogers/ CoCo Vandeweghe 3-6, 6-7CITEȘTE ȘI:  Maria Sharapova a cucerit primul trofeu WTA de la revenirea după scandalul de dopaj. Iată pe ce loc va urca după acest succes

Leave a Reply

Top