SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Finala Fed Cup dintre Belarus și SUA începe sâmbătă, la Minsk. Iată ordinea meciurilor și fotografii de la tragerea la sorți

Finala Fed Cup dintre Belarus și SUA începe sâmbătă, la Minsk. Iată ordinea meciurilor și fotografii de la tragerea la sorți

fed cup belarus sua finala

În acest weekend, la Minsk, se stabilește noua campioană în Fed Cup. Belarus și SUA luptă pentru trofeu, iar americancele par mari favorite. Tragerea la sorți a ordinii meciurilor a fost un adevărat spectacol, iar imagini puteți vedea aici.
Campioană de 17 ori în această competiție, echipa SUA pare strâns legată de această cifră. Căci se împlinesc exact 17 ani de la ultimul trofeu. De atunci a mai jucat trei finale, în 2003, 2009 și 2010, dar de fiecare dată confruntările s-au încheiat cu lacrimi și suspine. Acum, însă, lucrurile par să stea cu totul altfel. Singura jucătoare care contează cu adevărat în Belarus, Victoria Azarenka, nu va juca din motivele pe care le știm cu toții – nu poate risca să piardă custodia copilului plecând din Florida chiar și pentru câteva zile.

Mă doare inima că nu pot să ajut Belarus în finală. Din păcate problemele pe care le am mă obligă să rămân în California’‘, a explicat pe Twitter jucătoarea în vârstă de 28 de ani, fost lider mondial și cred că nu e cineva pe lumea asta care să nu regrete coșmarul prin care e nevoită să treacă.
victoria azarenka fiu copil baiat
Azarenka petrece mult timp acum cu fiul ei

Astfel stând lucrurile, Belarus se poate baza la simplu pe Arina Sabalenka (78 WTA) și pe Aliaksandra Sasnovici (87 WTA). Celelalte două jucătoare, Vera Lapko și Lidzia Marozava, ar putea juca la dublu.

Americancele le vor folosi la simplu pe campioana de la US Open, Sloane Stephens (13 WTA) și pe CoCo Vandeweghe (10 WTA). Shelby Rogers (59 WTA) și Alison Riske (70 WTA) ar putea juca la dublu sau în meciurile de simplu de duminică.
fed cup belarus sua finala
Echipele Belarus si SUA, la tragerea la ssorti a ordiniii meciurilor finalei Fed Cup

Finala Fed Cup, Belarus – SUA: Ordinea meciurilor

Sâmbătă

Aliaksandra Sasnovici — CoCo Vandeweghe

Arina Sabalenka — Sloane Stephens

Duminică

Arina Sabalenka — CoCo Vendeweghe

Aliaksandra Sasnovici — Sloane Stephens

Vera Lapko/ Lidzia Marozava — Shelby Rogers/ Alison Riske.Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close