SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Franța este noua campioană în Cupa Davis. Imagini cu bucuria învingătorilor (FOTOGALERIE)

Franța este noua campioană în Cupa Davis. Imagini cu bucuria învingătorilor (FOTOGALERIE)

franta campioana cupa davis tenis 2017

Franța este, așa cum era de așteptat, noua campioană a Cupei Davis. Într-o finală în care nu s-a produs nici măcar o singură surpriză, francezii au învins cu scorul de 3-2 Belgia și au cucerit a zecea oară Salatiera de Argint.
În meciul decisiv, Lucas Pouille l-a învins pe Steve Darcis, scor 6-3, 6-1, 6-0. Tot duminică, David Goffin îl întrecuse cu  7-6 (7/5), 6-3, 6-2 pe Jo-Wilfried Tsonga.

Sâmbătă, perechea Richard Gasquet/Pierre Hugues Herbert a învins, cu scorul de 6-1, 3-6, 7-6 (2), 6-4, cuplul Ruben Bemelmans/Joris de Loore.

Vineri, David Goffin s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3, 6-1 în faţa lui Lucas Pouille, iar Jo-Wilfried Tsonga l-a învins, cu 6-3, 6-2, 6-1, pe Steve Darcis.
În toate meciurile învingătorii erau mai bine clasați, de aceea am spus că totul a decurs conform așteptărilor sau calculelor inițiale. De regulă în această competiție mai apar și surprize, dar acum, pe stadionul din Lille, nu a fost cazul, astfel că miile de fani au aplaudat în picioare o reușită așteptată din 2001.

Poze cu bucuria francezilor și cu trofeul cucerit de ei puteți vedea pe pagina de Facebook a Cupei Davis, AICI.Leave a Reply

Top