SUNTETI AICI
ACASA > Romani > George Cosac, reales președinte al Federației Române de Tenis, după alegeri cu bodyguarzi și uși închise

George Cosac, reales președinte al Federației Române de Tenis, după alegeri cu bodyguarzi și uși închise

ion tiriac george cosac tenis

Tenisul este unul dintre sporturile care ne fac cea mai mare cinste în plan internațional, dar atât. Căci în țară ceea ce se petrece în acest sport nu mai este de mult de râs, e de plâns.
Astăzi au avut loc alegeri pentru președinția Federației Române de Tenis. Știți, probabil, povestea, e a treia încercare de a face aceste alegeri după ce au avut loc anulări de ctre MTS sau reprogramări penibile, totul din cauza numărului de cluburi votante: 54 în opinia MTS, căci doar atâtea aveau Certificatul de Identitate Sportivă, peste 150 în opinia FRT, căci atâția membri afiliați ar avea.

Cert e că azi, la a treia încercare, George Cosac a concurat singur, Marius Vecerdea nemaiprezentându-se. Conform Telekomsport el ar fi fost amenințat să nu se prezinte, nu am idee cum, dar așa am citit, așa vă spun. Pentru ca penibilul să fie complet, alegerile au avut loc cu ușile închise, ziariștii nefiind lăsați să intre în sală de bodyguarzii special aduși în acest scop, după cum informează același Telekomsport.
Concurând singur, era culmea ca George Cosac să iasă pe locul 2. Problema mare este că și-a făcut ambiția și a lăsat să voteze 155 de cluburi, adică ”doar”cu 100 mai multe decât aveau acel certificat invocat de MTS. El a primit 140 de voturi, 15 fiind anulate. Acum există riscul real să rămână doar cu voturile, dar fără bani, căci MTS a anunțat deja,cu subiect și predicat că dacă nu se respectă legea, FRT nu va primi nici un fel de finanțare anul viitor de la Minister.

Păcat că se întâmplă astfel de lucruri la o federație atât de importantă – nu mai are nimeni din România legitimat liderul mondial al unul sport individual. Degeaba ai numărul 1 mondial dacă tu te comporți ca o entitate din afara Top 500.Leave a Reply

Top