SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Prietenia dintre Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko e tot mai strânsă. Iată ce a făcut românca azi

Prietenia dintre Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko e tot mai strânsă. Iată ce a făcut românca azi

sorana cirstea riga ostapenko prietenie

Sorana Cîrstea și letona Jelena Ostapenko au devenit din ce în ce mai apropiate în finalul sezonului, iar prietenia lor pare că nu e doar de fațadă.
Sorana Cîrstea este una dintre cele mai deschise fete din circuit. Mereu cu zâmbetul pe buze, ea poate lega prietenii chiar și în acest sport în care, dacă ar fi să ne luăm după Muguruza, nu există decât invidie. Iată însă că Sorana s-a împrietenit de-a lungul timpului cu Ana Ivanovic, Maria Kirilenko, Caroline Wozniacki și, acum, cu Jelena Ostapenko.

Campioana de la Roland Garros și românca au făcut și pereche de câteva ori în acest final de sezon și s-au împrietenit atât de serios încât s-au văzut și acum, în perioada de  vacanță. Mai precis, Sorana a zburat azi la Riga și s-a întâlnit cu Ostapenko, amândouă mergând la concertul pe care formația Hurts l-a susținut în fața a 14.000 de fani la Riga Arena, din capitala Letoniei.

Vedeți mai jos câteva fotografii cu Sorana la Riga, acolo unde a ajuns pentru prima dată.
sorana cirstea riga ostapenko prietenie
Sorana Cirstea, la plimbare in Riga

sorana cirstea riga ostapenko prietenie
Sorana Cirstea alaturi de Jelena Ostapenko, la Riga

sorana cirstea riga ostapenko prietenie
Asa s-a vazut concertul Hurts de la locurile Soranei si Jelenei

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep după calificarea în semifinale la Stuttgart: «Sunt fericită că am câştigat»

Leave a Reply

Top