SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Se știu toți cei 8 calificați la Turneul Campionilor. Jack Sock e ultimul pe listă

Se știu toți cei 8 calificați la Turneul Campionilor. Jack Sock e ultimul pe listă

jack sock trofeu paris tenis

Ultima necunoscută privitoare la Turneul Campionilor a fost lămurită după finala de la Paris.
Americanul Jack Sock a câştigat turneul de la Paris, impunându-se în finală, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-1, în faţa lui Filip Krajinovic. Datorită acestui success, Sock a devenit cel de-al optulea jucător calificat la Turneul Campionilor, competiţie care se va desfăşura la Londra, în perioada 12-19 noiembrie.

În vârstă de 25 de ani, Sock e primul american care câştigă turneul de la Paris, după Andre Agassi, care s-a impus în 1999.

Ca fapt divers, la actuala ediție a Turneului Campionilor s-au calificat sportivi din 8 țări diferite: spaniolul Rafael Nadal, elveţianul Roger Federer, germanul Alexander Zverev, bulgarul Grigor Dimitrov, belgianul David Goffin, austriacul Dominic Thiem, croatul Maric Cilic şi americanul Jack Sock.

Pe tabloul de dublu îl vom avea și pe Horia Tecău, câștigător, alături de Jean Julien Rojer, al titlului acum doi ani.Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close