SUNTETI AICI
ACASA > International > Serena Williams se căsătoreşte joi! A pus o condiţie specială celor 250 de invitaţi

Serena Williams se căsătoreşte joi! A pus o condiţie specială celor 250 de invitaţi

serena williams alexis ohanian logodnic

Veşti frumoase vin din tabăra Serenei Williams. Fostul lider al clasamentului WTA se va căsători joi cu logodnicul ei, Alexis Ohanian. Cei doi au o fetiţă, născută pe 1 septembrie. Daily Mail a aflat toate detaliile acestei nunţi.
Conform celor de la Daily Mail, Serena Williams (36 de ani) şi Alexis Ohanian (34 de ani) se vor căsători în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Contemporary Arts Center din New Orleans.Totul va costa în jur de un milion de dolari.

Detaliile au fost ţinute secret chiar şi pentru cei 250 de invitaţi, printre care se numără nume cunoscute, ca Beyonce, Jay Z, Kris Jenner, Ciara sau Eva Longoria. Toţi aceştia ştiu doar oraşul, dar nu şi locaţia, care le va fi comunicată abia joi dimineaţă. Tuturor li s-a pus însă o clauză în invitaţia de la nuntă: să nu folosească telefoanele mobile. Această clauză a fost pusă din cauza unei înţelegeri între Serena şi editorul revistei Vogue, Anna Wintour. Evident, această publicaţie are exclusivitate pentru publicarea fotografiilor.

Serena şi Alexis s-au cunoscut în mai 2015, la Roma şi s-au logodit în decembrie 2016, tot la hotelul din capitala Italiei unde s-au întâlnit prima dată. Din 1 septembrie cei doi sunt părinţi, Serena născând o fetiţă, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach.Leave a Reply

Top