SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Serena Williams și-ar putea amâna revenirea

Serena Williams și-ar putea amâna revenirea

serena williams australian open

Anunțată acum ceva timp, revenirea Serenei Williams în timp util pentru a-și apăra titlul la Australian Open nu mai e așa de sigură.
Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, a declarat că el şi sportiva sa vor lua o decizie în funcţie cum decurge revenirea în formă a americancei. Așa că prezența la Australian Open e incertă.

Serena se pregăteşte pentru 2018. Ea se antrenează şi îşi revine în formă. Mă voi alătura ei curând, în Florida. Vom vedea cum reacţionează corpul ei şi care este nivelul tenisului ei şi vom lua o decizie cu privire la Australia“, a declarat Mouratoglou la CNN.

Serena Williams e singura jucătoare din istorie devenită campioană de Grand Slam însărcinată. Ea a cucerit anul acesta titlul la Australian Open, după care a anunțat că era deja gravidă. S-a retras, a născut pe 1 septembrie o fetiță, Alexis Olympia Ohanian, iar acum vrea să mai scrie istorie o dată și să participe, la trei luni și jumătate după naștere, din nou la Australian Open.Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close