SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep: ”A fost un an bun, dar sper să am și alții mai frumoși”

Simona Halep: ”A fost un an bun, dar sper să am și alții mai frumoși”

Simona Halep a participat miercuri la gala organizată de Asociaţia Presei Sportive din România, aceasta fiind prima ei ieșire în public după ce a terminat anul pe primul loc în lume.
Evident, Simona a dat și câteva declarații: ”A fost de departe cel mai bun an, dar şi cel mai greu, cu momente emoţionale dificile. Au fost însă şi momente frumoase, atunci când am reuşit să ajung pe locul 1. A fost un an frumos şi sper să am alţii şi mai frumoşi”, a spus Halep ziariștilor prezenți.

Eaa vorbit apoi de programul pe care îl va avea în această perioadă. “Nu plec nicăieri deocamdată, o să mă antrenez în România. Mai am câteva zile de vacanţă, dar am început să lucrez la sala de fitness, să alerg un pic. E plăcut să mai am câteva zile libere. De Crăciun nu voi fi acasă, pentru că plec în Thailanda pentru acel turneu demonstrativ. O să merg cu drag acolo, fără presiunea turneului oficial, dar sper să mă ajute pentru startul de an”, a mai declarat Halep înaintea acestei gale în care s-au aniversat 90 de ani de la înființarea Asociației Presei Sportive din România.
One thought on “Simona Halep: ”A fost un an bun, dar sper să am și alții mai frumoși”

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close