SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep va juca pentru prima dată de Crăciun. Iată la ce turneu s-a înscris

Simona Halep va juca pentru prima dată de Crăciun. Iată la ce turneu s-a înscris

O tradiţionalistă convinsă în ceea ce priveşte petrecerea Sărbătorilor de iarnă alături de cei dragi, Simona Halep a început să se schimbe de anul trecut, când s-a aflat în decembrie la pregătire în Australia. Acum, ea va face un pas înainte şi nu doar că de Crăciun se va afla în cantonament, ci va şi juca! Tocmai în Thailanda…
Simona Halep, liderul clasamentului mondial WTA, a acceptat invitaţia organizatorilor turneului demonstrativ de la Hua Hin (Thailanda). Astfel, o vom putea vedea pe Simona participând la Intercontinental World Tennis Thailand Championship, alături de alte trei jucătoare din Top 10: Karolina Pliskova (4 WTA), Jelena Ostapenko (7) şi Johanna Konta (9).

Evident, în 23 decembrie Halep va juca semifinala, pentru ca în 24 decembrie să joace una dintre cele două finale, pentru locul 1 sau pentru locul 3.

Conform contractului încheiat cu organizatorii, Simona Halep şi celelalte patru jucătoare vor mai petrece cinci zile în Thailanda unde vor face plaj, se vor antrena şi, cel mai important pentru gazde, vor participa ladiverse acţiuni promoţionale, că doar de aceea s-a inventat acest turneu acum câţiva ani.

Simona Halep intră astfel în rândul jucătoarelor mari care au jucat de-a lungul timpului la Hua Hin. Înaintea ei thailandezii le-au mai văzut la lucru şi s-au pozat cu Serena Williams, Venus Williams, Maria Şarapova sau Angelique Keber.

Primul turneu oficial din sezonul 2018 al Simonei Halep va fi cel de la Shenzhen, care va avea loc în perioada 1-7 ianuarie. Apoi, românca va pleca în Australia, pentru a pregăti primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.


Leave a Reply

Top