SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRI DIN TENIS, 22 noiembrie 2017: Praga vrea să organizeze Turneul Campioanelor

ȘTIRI DIN TENIS, 22 noiembrie 2017: Praga vrea să organizeze Turneul Campioanelor

turneul campioanelor singapore

Iată cele mai interesante știri petrecute în tenisul mondial în ultima perioadă.  1. Praga vrea să organizeze Turneul Campioanelor. Singapore va găzdui pentru ultima oară Turneul Campioanelor anul viitor, așa că deja orașele care vor să devină viitoarele gazde încep să se agite. Deocamdată și-au anunțat intenția de a organiza concursul de final de an al celor mai valoroase 8 jucătoare din lume două orașe: Manchester și Praga. Decizia se va lua anul viitor.
  2. S-au stabilit meciurile de la Abu Dhabi. Chiar dacă sezonul 2017 se încheie în acest weekend cu finala Cupei Davis, deja ochii tuturor se îndreaptă și spre turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, care deschide, în mod tradițional, sezonul următor. Anul acesta participarea va fi una deosebită. Deja au fost stabilite meciurile, nu de alta, dar cei care cumpără bilete la demonstrative e bine să știe din timp pe ce vor da banii. Astfel, în primul tur, Stan Wawrinka va juca împotriva lui Pablo Carreno Busta, învingătorul urmînd să joace în semifinale cu Rafael Nadal. Apoi, Dominic Thiem și Milos Raonic se vor confrunta în cel de-al doilea meci al primului tur, învingătorul urmând să joace în semifinale cu Novak Djokovic. Primul tur are loc în 28 decembrie.  3. Denis Shapovalov și-a stabilit obiectivele pentru 2018. Canadianul Denis Shapovalov a dezvăluit care sunt obiectivele pentru sezonul viitor. ”Principalul obiectiv este să cuceresc un prim titlu ATP, apoi să reușesc să intru în Top 25 mondial”, a declarat blondul nord-american, care a încheiat sezonul pe poziția 51 în lume.
  4. Celebrul arbitru Pascal Maria s-a retras. Unul dintre cei mai cunoscuți arbitri din tenisul internațional, francezul Pascal Maria, care s-a aflat de 11 ori în scaun la finalele turneelor de Grand Slam, a anunțat că se retrage din activitate, deși nu are decât 44 de ani. Motivul e că el va ocupa o funcție în cadrul Federației Franceze de Tenis.  5. Fără nets în concursurile juniorilor din 2018. Federația Internațională de Tenis a început să aplice câteva din regulile experimentate la Milano. Asfel, din 2018, la concursurile juniorilor, serviciile nu se vor mai repeta dacă mingea atinge fileul și cade în careul de serviciu.
  6. Bernard Tomic nu se potolește. Australianul Bernard Tomic pare a fi intrat pe o pantă destul de periculoasă. Accidentat de o bună perioadă de timp și parcă fără chef de tenis de când se știe, Tomic face prostii pe bandă rulantă în Australia. Cea mai recentă este afișarea într-unul dintre multele cluburi pe care le calcă alături de un traficant de droguri, Ada Onur. Acesta este cerecetat de poliție și anchetat pentru 12 capete de acuzare, de la distribuție și consum de droguri la construirea unei rețele de distribuitori. Revenind la tenis, Tomic a încehiat sezonul pe locul 143 și îl va începe pe viitorul în calificările de la Brisbane și Australian Open.CITEȘTE ȘI:  ȘTIRILE ZILEI, 9 decembrie 2016: Eugenie Bouchard are un nou antrenor

Leave a Reply

Top