SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > 3 motive pentru care Simona Halep joacă încă în echipament Adidas

3 motive pentru care Simona Halep joacă încă în echipament Adidas

simona halep hua hin adidas

Foarte multă lume este mirată de faptul că Simona Halep continua să joace la Hua Hin în echipament Adidas, deși producătorul german nu i-a mai prelungit contractul, așa cum ați citit AICI. Numai că mirarea nu este justificată din cel puțin trei motive, pe care le puteți citi în continuare.  1. Poate juca gratis în orice echipament vrea. Un jucător poate folosi pe teren orice echipament dorește, dacă nu se află sub contract cu o firmă. Sau dacă nu are vreo interdicție pe viață să poarte acele haine, deși nu am auzit de așa ceva. În rest, e doar o reclamă gratuită pe care jucătorul sau jucătoarea o face respectivei firme purtându-i gratis echipamentul. Reclama este cu atât mai mare cu cât sportiva în cauză e chiar liderul mondial. Așa că ea putea alege haine Adidas, Nike sau orice firmă. Putea, dacă vreți, să poarte și haine de la piață, fără firmă, atâta vreme cât se simte bine în ele și nu încalcă regulamentele WTA.
  2. Simona ar avea de pierdut dacă ar schimba acum marca echipamentului. Dacă tot se prezintă la meciuri fără un contract ferm cu producătorul, adică face reclamă gratis, Simona Halep nu are de ce să renunțe la Adidas. Pentru că toate celelalte piețe îi sunt deschise, ea nu are nici un motiv să poarte Lacoste, Fila, New Balance, Nike sau orice firmă vă mai trece prin cap, pentru că asta ar însemna că negocierile ar porni din start de la o sumă mai mică, având în vedere că ea oricum joacă gratis în ele. Așa, purtând hainele de la Adidas, unde se pare că porțile îi sunt închise acum, ea nu are ce pierde la o viitoare înțelegere cu un rival al acestora, care cu siguranță că va apărea mai devreme sau mai târziu.  3. Speră, poate, la o renegociere. Ar exista și o a treia posibilitate: Simona să spere că va ajunge până la urmă la o înțelegere cu cei de la Adidas, iar aceștia ar putea aprecia inclusiv faptul că ea a rămas fidelă brandului chiar și atunci când nu primea bani să se îmbrace în hainele lor. Asta ar demonstra că jucătoarea se simte confortabil în ele, că produsele sunt propice performanței și că, măcar teoretic, multă lume le va căuta pe piață, așa că merită să investească o sumă de bani pentru o nouă înțelegere.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close