SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Darren Cahill despre Simona Halep: ”Trebuie să fie curajoasă în momentele importante”

Darren Cahill despre Simona Halep: ”Trebuie să fie curajoasă în momentele importante”

simona halep darren cahill hua hin

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a acordat un interviu cotidianului thailandez The Nation, în care a vorbit despre eleva sa și despre sezonul ce stă să înceapă.
Australianul care a dus-o pe primul loc în lume pe Simona e sigur că românca poate cuceri un titlu de Grand Slam. Iar argumentele sale sunt chiar puternice: “Nu poţi fi numărul 1 în lume şi să ajungi în finale de Mare Șlem fără a avea capacitatea de a câştiga un Grand Slam. Este o chestiune de a continua să munceşti din greu şi de a face ceea ce trebuie zi de zi pentru a te pune într-o bună poziţie. Dacă în trecut a avut unele accidentări şi probleme de sănătate, acum este sută la sută pregătită şi sănătoasă. Să-i ţinem pumnii să rămână aşa! Joacă bine şi este pregătită de start”, a declarat australianul.

CITEȘTE ȘI: Tabloul abstract primit de Simona Halep după ce a cucerit titlul la Hua Hin.
Cahill știe și care este secretul victoriilor Simonei: ”Trebuie să fie curajoasă în momentele importante şi să joace meciul fără să regrete ceea ce face. Sunt foarte încrezător şi am o mare convingere că este capabilă de asta. Acum depinde de ea să gândească în acelaşi fel. Joacă bine pe iarbă şi este o bună jucătoare pe terenuri rapide. Într-o competiţie de două săptămâni, este capabilă să câştige oricare Grand Slam”, a declarat Cahill.

Leave a Reply

Top