SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Echipa de Fed Cup a României s-a reunit la o cină (FOTO)

Echipa de Fed Cup a României s-a reunit la o cină (FOTO)

fed cup romania segarceanu

Campania din Fed Cup a început sub bune auspicii: cu o cină la care au participat componentele formației, antrenoarea și căpitanul nejucător.
Nu am văzut prea des asemenea fotografii, în care să le văd pe fetele noastre așa unite, astfel că mă bucur foarte mult că ni s-a dat tuturor ocazia aceasta. În această seară, nu știu la inițiativa cui, dar acest ”erou din umbră” merită lăudat, s-au adunat la aceeași masă oamnii pe care ne vom baza în sezonul 2018 în Fed Cup.

E vorba de căpitanul nejucător Florin Segărceanu, de antrenoarea Alina Tecșor și de jucătoarele Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Monica Niculescu. Adică exact echipa de Fed Cup a României care, dacă totul va decurge conform așteptărilor, ne va reprezenta și la Cluj contra Canadei, în primul tur al Grupei Mondiale II, la jumătatea lunii februarie.
fed cup alina tecsor simona halep
Simona Halep, alături de fetele din echipă și antrenoarea Alina Tecșor

fed cup romania segarceanu
Capitanul nejucator Florin Segarceanu a facut un selfie cu echipa
Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close