SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Fernando Verdasco s-a căsătorit. A devenit cumnat cu un cunoscut cântăreț!

Fernando Verdasco s-a căsătorit. A devenit cumnat cu un cunoscut cântăreț!

Spaniolul Fernando Verdasco a uitat pentru câteva zile de tenis. El s-a căsătorit cu frumoasa Ana Boyer și a avut câțiva invitați mai cunoscuți decât el.




Verdasco (34 de ani) și Ana Boyer (28 de ani) s-au căsătorit duminică, în Mustique, din Insulele Antille. Ei au avut puțin invitați, 60, fiecare invitând câte 30.

Culmea, Fernando Verdasco nu a fost cel mai cunoscut personaj de la nunta lui. Căci din partea Anei a sosit Julio Iglesias Jr, fratele ei mai mare, dar și viitorul ei tată, scriitorul Mario Vargas Llosa. Legăturile de rudenie sunt realizate de mama miresei, Isabel Preysler. Aceasta a fost soția lui Julio Iglesias, cu care are trei copii, printre care și Enrique Iglesias și Julio jr, ambii cântăreți. Apoi, s-a căsătorit cu ministrul energiei din Spania, cu care a făcut-o pe Ana Boyer. După moartea acestuia, ea a devenit iubita scriitorului Mario Vargas Llosa. Astfel se explică prezența acestora la nuntă.

Fernando și Ana sunt împreună de aproape patru ani, așa că acesta era pasul firesc. El este un cunoscut crai al circuitului, așa că toată lumea așteaptă cu interes să vadă cum se va adapta noului statut social.

Iată în continuare câteva imagini de la această nuntă.




revista hola nunta verdasco ana boyer
Revista Hola a avut exclusivitatea nuntii si a prezentat evenimentul pe prima pagină









Leave a Reply

Top