SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Marius Copil se antrenează în Dubai pentru startul sezonului, iar Horia Tecău și-a încheiat cantonamentul din Miami

FOTO: Marius Copil se antrenează în Dubai pentru startul sezonului, iar Horia Tecău și-a încheiat cantonamentul din Miami

marius copil dubai tenis

Sezonul se apropie cu pași repezi, practic în două săptămâni deja vom sta cu ochii pe televizoare sau Flashscore pentru a vedea ce fac ai noștri în competiții.
Tocmai pentru a se prezenta așa cum se așteaptă atât ei cât și fanii la turnee, tenismenii au început de aproape o lună pregătirea. Unii au ales țările calde pentru a se și acomoda cu căldura și cu suprafața de joc, care în România e destul de rară.

Marius Copil a luat drumul Dubaiului de curând, el începând de două zile antrenamentele acolo. Competiția de debut a arădeanului va fi turneului ATP de la Pune (India). Copil se află la primul sezon pe care îl începe în calitate de component al Top 100 ATP.

marius copil dubai antrenament
Marius Copil se antreneaza in Dubai

Horia Tecău deja se pregătește de revenirea în țară pentru Crăciun. El s-a pregătit la Miami timp de două săptămâni alături de partenerul său, Jean Julien Rojer. Pentru cei doi Miami e ca Izvoraniul pentru Simona Halep, adica baza tradițională de pregătire a noului sezon. Și nu se pot plânge că au decis prost în urmă cu mulți ani, când au ales acest oraș pentru reîncărcarea bateriilor și reglarea parametrilor de joc.

Miami este un oraș preferat de mulți tenismeni pentru pregătire. Frații Murray sau Grigor Dimitrov sunt doar câțiva cu care Horia și Julien se tot întâlnesc pe terenuri, ei formând și un grup de prieteni foarte frumos.

tecau rojer  dimitrov antrenament miami
Horia Tecau si Jean Julien Rojer, alaturi de Grigor Dimitrov
Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close