SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Mihai Covaliu: ”Sunt sigur că Simona Halep va evolua la Jocurile Olimpice. Dacă nu la Tokyo, poate la Paris, în 2024”

Mihai Covaliu: ”Sunt sigur că Simona Halep va evolua la Jocurile Olimpice. Dacă nu la Tokyo, poate la Paris, în 2024”

simona halep singapore turneul campioanelor

Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a vorbit azi despre șansele ca Simona Halep să joace la Jocurile Olimpice din 2020. El s-a ferit să dea un răspuns ferm.
“În programul Samurai primul criteriu pe care trebui e să-l îndeplineşti este să faci parte dintr-un lot olimpic. Şi Simona Halep nu face parte deocamdată dintr-un astfel de lot olimpic. Este prima în clasamentul mondial, este cea mai bună tenismenă din lume. În orice moment Federaţia Română de Tenis vine cu o propunere concretă de înfiinţare a unui lot olimpic sunt absolut convins că obiectivul acestuia va fi medalia olimpică şi atunci Simona poate face parte dintre samurai. Sunt sigur că Simona va ajunge să câştige şi un turneu de Grand Slam şi că va participa la Jocurile Olimpice. Acesta este cursul firesc pe care sportivii buni îl doresc să-l atingă. Aşa cum au participat şi Nadal şi Federer şi Agassi şi au avut performanţe pentru ţara lor sunt sigur că şi pe Simona o vom regăsi, dacă nu la Tokyo, poate la Paris. Dar cu siguranţă va ajunge să concureze la Jocurile Olimpice”, a declarat Covaliu.
Mihai Covaliu a fost prezent la lansarea de către Federaţia Română de Gimnastică a programului “Hai cu noi în ţara campionilor”, program de selecţie naţională a micilor gimnaste şi gimnaşti.


Leave a Reply

Top