SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Simona Halep a organizat o cină de Crăciun pentru lumea tenisului. Iată cine a participat, dar şi ce surpriză le-a pregătit invitaţilor (FOTOGALERIE)

Simona Halep a organizat o cină de Crăciun pentru lumea tenisului. Iată cine a participat, dar şi ce surpriză le-a pregătit invitaţilor (FOTOGALERIE)

simona halep concert darren cahill

Duminică a fost o seară specială la Stejarii. Simona Halep, liderul clasamentului mondial, a fost amfitrioana unei cine date echipei şi prietenilor apropiaţi. Printre aceştia s-au numărat şi câteva dinre jucătoarele noastre de top.
Alexandra Dulgheru, Irina Begu şi Raluca Olaru s-au numărat printre invitatele la aceast party, la care toată lumea s-a distrat până dimineaţă. De asemenea, au fost prezenţi Ilie Năstase, Alina Tecşor, Daniel Dobre sau Andrei Pavel. Desigur, nu a lipsit Bogdan Stelea, unul dintre prietenii cei mai aproţiaţi ai Simonei.

Ea a primit şi un cadou special din partea echipei sale.

simona halep darren cahill theo cercel
Simona Halep a primit un cadou de la Darren Cahill si Theo Cercel

Momentul culminant al serii a fost cel în care Simona Halep a trecut pe scenî şi a cântat, acompaniată de Darren Cahill la clape, de Cosmin Hodor la trompetă şi de Theo Cercel la chitară.

Aceasta a fost ultima duminică petrecută acasă de Simona Halep. Ea va pleca pe 21 decembrie sper Thailanda, acolo unde, la Hua Hin, va juca în premieră la un turneu demonstrativ. Prima adversară îi va fi Johanna Konta, meciul fiind programat în ziua de 23 decembrie.
petrecere simona halep dulgheru begu olaru tecsor
Irina Begu, Raluca Olaru, Alexandra Dulgheru si Alina Tecşor, alături de Simona Halep, la petrecerea de la Stejarii

alexandra dulgheru olaru daniel dobre
Alexandra Dulgheru, alaturi de Raluca Olaru si Daniel Dobre

petrecere simona halep dulgheru begu olaru tecsor
Simona Halep, alaturi de Alexandra Dulgheru, Raluca Olaru, Irina Begu si Alina Tecşor

simona halep concert darren cahill
Simona Halep si echipa ei, intr-un moment inedit

alexandra dulgheru ilie nastase bogdan stelea
Alexandra Dulgheru, alaturi de Ilie Nastase si Bogdan Stelea
Leave a Reply

Top