SUNTETI AICI
ACASA > Roger Federer > ȘTIRI DIN TENIS, 26 decembrie 2017: Suspendat pentru aranjare de meciuri, Bracciali vrea să revină cu clasament protejat!

ȘTIRI DIN TENIS, 26 decembrie 2017: Suspendat pentru aranjare de meciuri, Bracciali vrea să revină cu clasament protejat!

Daniele Bracciali

Iată cele mai interesante știri petrecute în tenisul ultimelor zile.

1. Iată casele lui Federer. Cei de la Tennisworld.com au trecut în revistă casele lui Roger Federer. Normal că nu sunt niște bordeie, fie că vorbim de cele din Elveția, fie de cea din Dubai. Dacă vreți să le vedeți, AICI e un link.
2. Sara Errani a primit wild-card la Auckland. Italianca Sara Errani, revenită de curând după o suspendare pentru dopaj, a primit un wild card pentru turneul de la Auckland. Ea o înlocuiește astfel de tabloul principal pe Victoria Azarenka, de asemenea beneficiară a unui wild-card, dar în imposibilitate de a participa din cauza problemelor cu lupta pentru custodia fiului ei.

3. Tsonga s-a retras de la Doha. Sezonul 2018 începe cu o retragere pentru Jo Wilfried Tsonga. Francezul a anunțat că nu poate participa la Doha, turneul ATP programat în perioada 1-6 ianuarie 2018. Retragerea lui înseamnă norocul germanului Cedrik Marcel Stebe, care a urcat pe tabloul principal în locul lui.
4. Tupeul nu are limite. Fost jucător de Top 50, dar suspendat în 2015 pentru aranjare de meciuri, italianul Daniele Bracciali speră să revină în sezonul 2018, dar nu oricum, ci cu clasamentul  protejat! După cum se vede nesimțirea poate atinge cote înalte la unii sportivi. El spune că poate juca bine-mersi în turneele ITF. ”La finalul anului, procesul ar trebui să se termine în Cremona, după care sper să pot reveni în circuit de pe locul 86. Acela e clasamentul protejat la finalul anului pe care vreau să-l activez. Vreau să merg în Australia dacă voi găsi pe cineva cu care să fac pereche. Pentru a intra pe tablou, am nevoie de un partener cu o poziție în jur de 60 mondial”, a declarat el pentru Ubitennis. Nu se specifică dacă era băut sau dacă vorbește cu adevărat serios, caz în care mi se pare cel mai nesimțit sportiv măcar din Europa, dacă nu de pe întreg globul.

Leave a Reply

Top