SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Bara > WTA Shenzhen 2018: Trei perechi cu românce sunt înscrise pe tabloul de dublu. Iată cu cine vor juca

WTA Shenzhen 2018: Trei perechi cu românce sunt înscrise pe tabloul de dublu. Iată cu cine vor juca

irina begu simona halep shenzhen echipe

La turneul WTA de la Shenzhen avem jucătoare și în proba de dublu, nu doar în cea de simplu. Surprinde absența Monicăi Niculescu, dublă campioană în această probă la turneul chinez.
Simona Halep a început să se comporte ca o mare jucătoare. Se înscrie și în proba de dublu la începutul unui sezon pe o anumită suprafață, pentru a se acomoda cu terenul de joc și pentru a face, practic, un antrenament pe puncte, în condiții de adversitate, astfel încât să fie cât mai pregătită în meciurile care contează, cele de simplu. Mă bucur că gândește așa și mă bucur că a găsit-o pe Irina Begu parteneră. Cele două vor juca în primul tur contra perechii chineze Xinyun Han/ Chen Liang, un meci dificil, căci e împotriva unor localnice, dar numai bun pentru evaluarea potențialului.

CITEȘTE ȘI: Adversarele româncelor în primul tur de simplu de la WTA Shenzhen 2018.
Tot pe tabloul de dublu mai avem o pereche sută la sută românească: Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara. Cele două vor juca împotriva perechii Natela Dzalamidze/ Xenia Knoll . Bara a jucat un prim meci la Shenzhen, fiind învinsă în calificări.

De asemenea, o mai avem pe Raluca Olaru. Aceasta face pereche cu mai vechea ei parteneră, ucraineanca Olga Savchuk, cu care mi-a spus acum câteva zile că va juca tot sezonul australian, adică cel puțin după Australian Open. Apoi, vor reevalua situația și vor vedea dacă vor continua sau nu. Cele două au fost desemnate cap de serie 2 și vor întâlni în primul tur perechea Nicole Gibbs/ Carol Zhao.

E surprinzătoare neînscrierea Monicăi Niculescu în proba de dublu. Ea e deja o legendă locală după ce a cucerit titlul de două ori la Shenzhen, în 2014 și 2016.

Leave a Reply

Top