SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2018: Mesajul Nadiei Comăneci pentru Simona Halep: ”Trebuie să știe că e încurajată și iubită de noi toți”

Australian Open 2018: Mesajul Nadiei Comăneci pentru Simona Halep: ”Trebuie să știe că e încurajată și iubită de noi toți”

indian wells 2015 halep nadia

Toți românii îi țin astăzi pumnii Simonei Halep, în încercarea de a cuceri primul titlu de Grand Slam din carieră. Nadia Comăneci a încurajat-o de la distanță pe jucătoarea noastră.
Într-un mesaj postat pe Facebook, Nadia, care o cunoaște foarte bine pe Simona Halep, i-a transmis încurajările ei de la mii de kilometri distanță, din SUA, unde locuiește, promițând să facă o noapte albă: ”Fiecare meci al Simonei la acest Grand Slam a fost memorabil. Mă aştept la un meci greu, dar totodată frumos. Sunt sigură că Simona va da tot ce are mai bun în această finală. Mă voi trezi la ora 2 dimineaţa ca să urmaresc finala de la Australian Open. Simona trebuie să ştie faptul că este încurajată şi iubită de noi toţi şi oricare ar fi rezultatul, Simona va rămâne SIMONA!”, a scris Nadia Comăneci pe Facebook.

Simona Halep va juca, de la ora 10.30, contra danezei Caroline Wozniacki, în finala Australian Open.

Leave a Reply

Top