SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2018: Simona Halep, despre viitoarea adversară: ”Lovește mingea tare, foarte puternic”

Australian Open 2018: Simona Halep, despre viitoarea adversară: ”Lovește mingea tare, foarte puternic”

simona halep melbourne australian open 3

Simona Halep și-a aflat și viitoarea adversară din optimile de finală de la Australian Open. Aceasta este japoneza Naomi Osaka.
În turul al treilea, Naomi Osaka a învins-o cu scorul de 6-4, 6-2 pe favorita gazdelor, Ashleigh Barty și s-a calificat pentru prima dată în cariera ei în optimile de finală ale unui Grand Slam.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Simona Halep despre accidentarea la gleznă.
Japoneza cu sânge haitian în vene, tatăl lui fiind din acea țară, va evolua pentru a treia oară cu Simona Halep. Românca a câştigat ambele întâlniri anterioare, de fiecare dată în trei seturi, de aceea știe că o va aștepta un meci foarte greu: ”Osaka lovește foarte tare, foarte puternic. Va trebui să fiu puternică pe picioare, dacă voi putea, și să stau acolo, să joc rapid, să deschid terenul, așa cum o fac de fiecare dată. Cu siguranță va fi un meci tare. Nu mă voi gândi la rezultat. Vreau doar să fiu gata să joc cu picioarele mele”, a declarat Simona Halep despre viitoarea ei adversară.

naomi osaka
Naomi Osaka

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, după eliminarea de la Australian Open: ”Am probleme destul de mari, probabil trebuie să iau o pauză”

Leave a Reply

Top